Szpinak, indyk, melon. Sałatka na lunch

Aaaaa, o mało co zjadłabym bez zrobienia foty:) Kolejny, całkiem udany, sałatkowy eksperyment. Po pierwsze indyk. Pokrojony w kostkę i marynowany w oregano, z papryką ostrą. Dzięki temu ma ładny pomarańczowy kolor. Podpieczony na patelni. Posłużył w pierwszej kolejności do gulaszu z soczewicy. To, co zostało trafiło do sałaty.

W pudełku:

  • szpinak,
  • pomidor koktajlowe
  • melon
  • awokado

polecam do tego sos jogurtowy z czosnkiem z innych moich przepisów.

Opt In Image

Bądź ze mną w kontakcie!

Zapisz się do newslettera, który wysyłam zwykle raz w tygodniu, a w prezencie otrzymasz nagranie lekcji on-line p.n. "Związek to robota dla dwojga". Tak, tak... psychodietetyk, a gada o związkach. Tak to jest, gdy pracujesz z człowiekiem... nie z dietą:D A poważnie, to w tle mojej pracy jest dużo o związkach. Więcej w materiale:D Zapraszam i baw się dobrze:D

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych i handlowych, w tym otrzymywanie newslettera od "Zasmakuj w życiu"

%d bloggers like this: