Szpinak, indyk, melon. Sałatka na lunch

Aaaaa, o mało co zjadłabym bez zrobienia foty:) Kolejny, całkiem udany, sałatkowy eksperyment. Po pierwsze indyk. Pokrojony w kostkę i marynowany w oregano, z papryką ostrą. Dzięki temu ma ładny pomarańczowy kolor. Podpieczony na patelni. Posłużył w pierwszej kolejności do gulaszu z soczewicy. To, co zostało trafiło do sałaty.

W pudełku:

  • szpinak,
  • pomidor koktajlowe
  • melon
  • awokado

polecam do tego sos jogurtowy z czosnkiem z innych moich przepisów.

Opt In Image

Bądź ze mną w kontakcie!

Zapisz się do newslettera, który wysyłam raz w tygodniu

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych i handlowych, w tym otrzymywanie newslettera od "Zasmakuj w życiu"

%d bloggers like this: