Tuńczyk

Macie dość tuńczyka? Ja też! I do tego jeszcze te groźby, że jak zjesz to umrzesz, bo jest pełen rtęci i innych brzydactw:(

Ale wtedy pojawia się nowe pytanie: ile można tego kurczaka:D Więc wracam do tuńczyka. Tutaj przepis, który sobie przypomniałam z czerwcowego obozu z Jagienką: ogórek kwaszony, cebula, tuńczyk – w sosie własnym of corse:) Naprawdę dobre:) I przetrwa w transporcie:) Ta porcja ma 67 kcal. Czas przygotowania: 2 minuty:D

Smacznego.

 

Opt In Image

Bądź ze mną w kontakcie!

Zapisz się do newslettera, który wysyłam zwykle raz w tygodniu. Będziesz wtedy zawsze na bieżąco z tym, co u mnie i u moich klientów. A w ogóle, to lepiej mi pisać, dla tych, którzy czekają - nie dla wszystkich:D

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych i handlowych, w tym otrzymywanie newslettera od "Zasmakuj w życiu"