Tłusta rozpusta. Rozmowa z Aleksandrą Mandziej, twórczynią marki 'Oliwa do chleba’

Pierwsze, co mi się wyświetla w głowie, gdy myślę: „tłusta rozpusta”, „tłuszcz”, „zdrowy tłuszcz”, „oliwa”, „oliwki” – 'Oliwa do chleba’. Więc zaprosiłam Olę do rozmowy, która z krótkiej, zamieniła się w wystarczająco krótką:D Rozmawiamy o tym, co oliwa dobrego robi dla człowieka. Jak wydłuża nam życie i jak sprawia, że jesteśmy szczęśliwsi. 

Oglądajcie sami i zadawajcie pytania. Ola czeka i z radością odpowie:D

O tłuszczu pisałam też TUTAJ i TUTAJ

Z tego filmu dowiesz się:
– po czym poznać wysokiej jakości oliwę,
– po co tłuszcz w diecie,
– czy oliwa alergizuje,
– co to jest zielony smak,
– kiedy tłoczy się oliwę,
– za co cenimy oliwę,
– jak uwolnić się od wpływu marketingu smaku,
– wiek, nie jest taki sam, dla wszystkich,
– jakie, kojące i wyciszające jedzenie poleca Ola,
– dlaczego kochamy tłuszcz w diecie,
– dlaczego należy kontrolować tłuszcz w diecie,
– której oliwy nie kupować!!!!

A także:
– dla zainteresowanych podobną działalnością: jak zorganizować podobny biznes – Ola szczegółowo opowiada, jak znalazła swojego dostawcę i jak zaczęła działać w sprzedaży internetowej,

➡️Olę i jej sklep znajdziesz w pierwszej kolejności TUTAJ

➡️Koniecznie spytaj Olę o degustację oliwy:D

Opt In Image

Bądź ze mną w kontakcie!

Zapisz się do newslettera, który wysyłam zwykle raz w tygodniu. Będziesz wtedy zawsze na bieżąco z tym, co u mnie i u moich klientów. A w ogóle, to lepiej mi pisać, dla tych, którzy czekają - nie dla wszystkich:D

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych i handlowych, w tym otrzymywanie newslettera od "Zasmakuj w życiu"